Paragraph 10 Interpretation
In this Schedule—
-
“year t-1” means the scheme year preceding the scheme year for which the amount of the obligation is being determined; and
-
“year t-2” means the scheme year before year t-1.
In this Schedule—
“year t-1” means the scheme year preceding the scheme year for which the amount of the obligation is being determined; and
“year t-2” means the scheme year before year t-1.