OpenLegislation

Regulation 57 Notices

Original text. Later amendments are not shown.

(1)

Any notice served or given under these Regulations by the Scottish Ministers or SEPA—

(a)

must be in writing; and

(b)

may be withdrawn, varied or revoked by a further notice in writing (whether before or after the notice has come into effect).

(2)

Any notice may be served on or given to a person by leaving it at that person’s proper address or by sending it by post to that person at that address.

(3)

Any such notice may—

(a)

in the case of a body corporate, be served on the secretary or clerk of that body;

(b)

in the case of a partnership, be served on or given to a partner or person having the control or management of the partnership business.

(4)

For the purpose of this regulation the proper address of a person will be construed in accordance with section 26(4) of the Interpretation and Legislative Reform (Scotland) Act 2010f1.

Annotations

Footnotes

f1

asp 10.