Article 2 Interpretation
In this Order—
-
“ancillary service” has the meaning given in section 24(2) of the Broadcasting Act 1996f1;
-
“broadcasting channel” means one of the frequency bands listed in column 2 of Table 1 in the Schedule and which is commonly known and referred to by the broadcasting channel number which is listed opposite that frequency band in column 1 of that Table;
-
“local digital television programme service” has the meaning given in article 3 of the Local Digital Television Programme Services Order 2012f2;
-
“MHz” means megahertz;
-
“multiplex licence” means a multiplex licence awarded by OFCOM for a local multiplex service pursuant to section 8 of the Broadcasting Act 1996f3 as it has effect as modified by Article 4 of, and the Schedule to, the Local Digital Television Programme Services Order 2012;
-
“multiplex licensee” means the holder of a multiplex licence;
-
“standard definition television service” means a digital television programme service, as defined in section 362(1) of the Communications Act 2003f4, which is broadcast in a format designed to display the images comprising a television programme by employing 576 active lines of pixels per frame.
Annotations
Footnotes
- f1
-
1996 c.55. Section 24(2) was amended by the Communications Act 2003 (c.21), s 360(3), Sch 15, Pt 2, para 93(1) and (3).
- f2
-
[S.I. number to be inserted here once issued by SI Registrar].
- f3
-
Section 8 was amended by the Communications Act 2003 (c.21), s 360(3), Sch 15, Pt 2, para 80(1) to (3).
- f4