# The Durham Fire Services(Combination Scheme) Order 1996, Paragraph 2: Interpretation


In this scheme any reference to a paragraph or a Part is a reference to a paragraph or a Part of this scheme, and —
“the Authority” means the fire authority constituted for the combined area by virtue of paragraph 4;
“the combined area” means the fire authority area comprising the areas referred to in paragraph 3;
“the combined fire service fund” means the combined fire service fund established by virtue of paragraph 6;
“constituent authority” means a council referred to in paragraph 3; and
“the fire brigade” means, unless otherwise indicated, the fire brigade established for the combined area by virtue of paragraph 5.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1996/2921/schedule/paragraph/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/durham-fire-servicescombination-scheme-order-1996/schedule/paragraph-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

