# Ecclesiastical Offices (Age Limit) Measure 1975, Section 6: Interpretation.


In this Measure—
“benefice” means a benefice with cure of souls and includes all rectories and vicarages with cure of souls;
“incumbent”, in relation to a benefice, means a rector or vicar with cure of souls but does not include the dean ... of a cathedral church.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukcm/1975/2/section/6 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/ecclesiastical-offices-age-limit-measure-1975/section-6
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

