# Education and Inspections Act 2006, Section 73: Interpretation of Part 4

Extent: E+W

In this Part—
“appropriate diocesan authority” has the same meaning as in SSFA 1998;
“Chief Inspector” means Her Majesty's Chief Inspector of Education, Children's Services and Skills;
“Church of England school” and “Roman Catholic Church school” have the same meaning as in SSFA 1998;
“eligible for intervention”, in relation to a maintained school, has the meaning given by section 59(2);
“maintained school” has the meaning given by section 59(1).
...

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/2006/40/section/73 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/education-and-inspections-act-2006/section-73
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

