# The Education (School Performance Targets) (England) (Amendment) Regulations 2006, Regulation 3: Amendment of Regulations


In regulation 2 (Interpretation)—
(a) after the definition of “GCE AS level” insert─
““GCSE” means General Certificate of Secondary Education;”;
(b) after the definition of “level 2” insert—
““level 2 threshold” means the achievement by a pupil of 5 GCSE qualifications at grades A* to C or the achievement by a pupil of a score of at least 100% when aggregating the contribution percentage assigned by the Qualifications and Curriculum Authority to each approved qualification taken by the pupil at level 2;”.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2006/3151/regulation/3 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/education-school-performance-targets-england-amendment-regulations-2006/regulation-3
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

