# The Education (School Performance Targets) (England) (Amendment) Regulations 2007, Regulation 3: Amendment of Regulations


In regulation 2 (Interpretation)—
(a) in the definition of “approved qualification”, omit the words “entry level, level 1 or”;
(b) before the definition of “GCE AS level” insert—
““first key stage” has the same meaning as in section 82(1)(a) of the 2002 Act;”;
““fourth key stage pupils” means pupils who are in the fourth key stage referred to in section 82(1)(d) of the 2002 Act;”;
(c) omit the definitions of “level 1”, “level 4” and “level 5”; and
(d) before “level 2 threshold”, insert—
““level” means any level of the National Curriculum attainment targets as specified in an Order made or having effect as if made by the Secretary of State under section 87(3)(a) of the 2002 Act and “level 4” and “level 5” are construed accordingly;”.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2007/2975/regulation/3 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/education-school-performance-targets-england-amendment-regulations-2007/regulation-3
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

