# The Education (Teachers) Regulations 1989, Paragraph 2: Interpretation


In this Schedule, and Schedule 5, unless the context otherwise requires,–
“licence” means a licence to teach granted to a person by the Secretary of State in accordance with Part 2 of this Schedule;
“licensed teacher” means a person to whom a licence has been granted.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1989/1319/schedule/4/paragraph/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/education-teachers-regulations-1989/schedule-4/paragraph-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

