# The Electromagnetic Compatibility Regulations 1992, Regulation 98: Service of documents etc


(1) Any document required or authorised by these Regulations to be served on a person may be so served—
(a) by delivering it to him or by leaving it at his proper address or by sending it by post to him at that address;
(b) if the person is a body corporate, by serving it in accordance with sub-paragraph (a) above on the secretary or clerk of that body; or
(c) if the person is a partnership, by serving it in accordance with that sub-paragraph on a partner or on a person having control or management of the partnership business.
(2) For the purposes of paragraph (1) above, and for the purposes of section 7 of the Interpretation Act 1978 (which relates to the service of documents by post) in its application to that paragraph, the proper address of any person on whom a document is to be served by virtue of these Regulations shall be his last known address except that—
(a) in the case of service on a body corporate or its secretary or clerk, it shall be the address of the registered or principal office of the body corporate;
(b) in the case of service on a partnership or a partner or a person having the control or management of a partnership business, it shall be the principal office of the partnership;
and for the purposes of this paragraph the principal office of a company registered outside the United Kingdom or of a partnership carrying on business outside the United Kingdom is its principal office within the United Kingdom.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1992/2372/regulation/98 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/electromagnetic-compatibility-regulations-1992/regulation-98
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

