Regulation 2 Interpretation
In these Regulations—
-
“the Access Directive” means Directive 2002/19/EC of the European Parliament and of the Council of 7th March 2002 on access to, and interconnection of, electronic communications networks and associated facilitiesf1;
-
“associated facilities” has the meaning given by Article 2(e) of the Framework Directive;
-
“the Director” means the Director General of Telecommunications appointed under section 1 of the Telecommunications Act 1984f2;
-
“electronic communications network” has the meaning given by Article 2(a) of the Framework Directive;
-
“electronic communications service” has the meaning given by Article 2(c) of the Framework Directive;
-
“the Framework Directive” means Directive 2002/21/EC of the European Parliament and of the Council of 7th March 2002 on a common regulatory framework for electronic communications networks and servicesf3;
-
“significant market power” has the meaning given by regulation 5(3) to (7); and
-
“the Universal Service Directive” means Directive 2002/22/EC of the European Parliament and of the Council of 7th March 2002 on universal service and users' rights relating to electronic communications networks and servicesf4.
Annotations
Footnotes
- f1
-
OJ No. L 108, 24.4.02, p. 7.
- f2
- f3
-
OJ No. L 108, 24.4.02, p. 33.
- f4
-
OJ No. L 108, 24.4.02, p. 51.