OpenLegislation

Regulation 5 Time at which a merger notice is to be treated as received

Changes not yet applied. Later legislation changes this provision in ways not yet written into the text below:

A merger notice given under section 96(1) of the Act shall be treated as having been received by the OFT—

(a)

subject to paragraph (b), on the day on which it is in fact received by the OFT;

(b)

where it is received by the OFT on any day which is not a working day or after 5.00 pm on any working day, on the next working day,

and section 7 of the Interpretation Act 1978f1 shall not apply.

Annotations

Footnotes

f1

1978 c. 30.