Article 2 Interpretation
In this Order “boundary map” means one of the 6 maps prepared by the Department of the Environment, marked “Maps of the Essex and Suffolk (County Boundaries) Order 1989”, duly numbered for reference, and deposited in accordance with regulation 5 of the Local Government Area Changes Regulations 1976.