Article 2 Interpretation
In this Order, “designated” means designated for the purposes of section 2(2) of the European Communities Act 1972, and similar expressions are to be construed accordingly.
In this Order, “designated” means designated for the purposes of section 2(2) of the European Communities Act 1972, and similar expressions are to be construed accordingly.