# EXTRA-PAROCHIAL MINISTRY MEASURE 1967 (No. 2), Section 3: Interpretation.


In this Measure—
“home”, in relation to any person, means the house, flat or other place where he is living, whether permanently or temporarily;
“Minister of a parish” includes a curate licensed under seal by the Bishop to the charge of a parish, and the powers exercisable by the Minister of a parish shall also be exercisable by an assistant curate or other clergyman assisting the Minister;
“parish” means an ecclesiastical parish or district the Minister of which has a separate cure of souls, and includes a conventional district to the charge of which a separate curate is licensed.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukcm/1967/2/section/3 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/extra-parochial-ministry-measure-1967-no-2/section-3
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

