# The Family Proceedings Fees Order 1999, Article 2: Interpretation


In this Order, unless the context otherwise requires–
(a) a fee referred to by number means the fee so numbered in Schedule 1 to this Order;
(b) a rule or form referred to by number alone means the rule or form so numbered in the Family Proceedings Rules 1991; and
(c) expressions also used in the Family Proceedings Rules 1991 have the same meaning as in those Rules.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1999/690/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/family-proceedings-fees-order-1999/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

