OpenLegislation

Regulation 39 Placements outside Wales

Changes not yet applied. Later legislation changes this provision in ways not yet written into the text below:

(1)

A voluntary organisation must not place a child outside the British Islandsf1.

(2)

Where a responsible authority makes arrangements to place a child outside Wales it must ensure, so far as reasonably practicable, that the requirements which would have applied under these Regulations had the child been placed in Wales, are complied with.

Annotations

Footnotes

f1

British Islands are defined in the Interpretation Act 1978 (c. 30) as meaning the United Kingdom, the Channel Islands and the Isle of Man.