# Gambling Act 2005, Section 213: Interpretation


In this Part—
(a) “authorised activity”, in relation to a premises licence, means an activity specified under section 151(1)(d),
(b) “chief officer of police” has the meaning given by section 101(1) of the Police Act 1996 (c. 16),
(c) a reference to a chief officer's area is a reference to the area in respect of which he has responsibility under that Act,
(d) “holder”, in relation to a premises licence, means the person to whom the licence is issued,
(e) “licensee”, in relation to a premises licence, also means the person to whom the licence is issued,
(f) “the licensing authority”, in relation to a premises licence, means the authority who issued the licence, and
(g) “prescribed” means (except where the contrary is provided) prescribed by regulations made by the Secretary of State.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/2005/19/section/213 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/gambling-act-2005/section-213
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

