OpenLegislation

Regulation 22 Giving of notice

Changes not yet applied. Later legislation changes this provision in ways not yet written into the text below:

(1)

Any notice or application under these Regulations may be served by post (or in such other form as is agreed between the person to be served and the person serving the notice).

(2)

Subject to paragraph (1), any such document shall be regarded as having been served on that party if it is—

(a)

delivered to him;

(b)

left at his proper address;

(c)

sent by post to him at that address; or

(d)

transmitted to him by FAX or other means of electronic data transmission in accordance with paragraph (3).

(3)

A document may be transmitted by FAX or other means of electronic data transmission where the receiving party has indicated in writing to the sending party that he is willing to regard a document as having been duly sent to him if it is transmitted to him in a specified manner and the document is accordingly transmitted to him.

(4)

Where the proper address includes a numbered box number at a document exchange, delivery of a document may be effected by leaving the document addressed to that numbered box at that document exchange or at a document exchange which transmits documents on every business day to that exchange.

(5)

Any document which is left at a document exchange in accordance with paragraph (4) shall, unless the contrary is proved, be deemed to have been delivered on the second business day after the day on which it is left.

(6)

If no address for service has been specified, the proper address for the purposes of these Regulations and of section 7 of the Interpretation Act 1978f1shall be—

(a)

in the case of an individual, his usual or last known address;

(b)

in the case of a partnership, the principal or last known place of business of the partnership within the United Kingdom; or

c )

in the case of an incorporated or unincorporated body, the registered or principal office of the body.

(7)

A party may at any time by notice to another party change his proper address for service for the purposes of these Regulations and of section 7 of the Interpretation Act 1978.

(8)

A party may by notice in writing delivered to another party vary or revoke any indication given by him under paragraph (3).

Annotations

Footnotes

f1

1978 c. 30.