# The Goods Vehicles (Plating and Testing) (Amendment) Regulations 1993, Regulation 3: Amendments to regulation 3 (interpretation)


(1) Regulation 3 shall be amended as follows.
(2) In paragraph (1)—
(a) the definition of “area engineer” shall be omitted;
(b) for the definition of “the prescribed construction and use requirements” there shall be substituted the following definition—
““the prescribed construction and use requirements”, in relation to a vehicle, means those of the requirements specified in Part I of Schedule 3 which apply to the vehicle and the requirements of Part II of that Schedule;”.
(3) After paragraph (4), there shall be inserted the following paragraph—
“(4A) Without prejudice to section 17 of the Interpretation Act 1978 and subject to the context, a reference in these Regulations to any enactment comprised in subordinate legislation (within the meaning of that Act) is a reference to that enactment as from time to time amended or as from time to time re-enacted with or without modification.”

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1993/2048/regulation/3 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/goods-vehicles-plating-and-testing-amendment-regulations-1993/regulation-3
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

