# The Greater London Authority Elections (Amendment) Rules 2004, Paragraph 56: Interpretation of Part VII


In this Part—
“dual candidate” means a person—
(a) whose name, subject to rule 57, falls to be notified as mentioned in subsection (6) of section 11 of the 1999 Act; and
(b) who is a candidate (otherwise than at an ordinary election) for election—
(i) as the Mayor of London; or
(ii) as a constituency member;
“nominating officer”, in relation to a registered party and a vacancy in the office of a London member, means the person who holds that office in the party at the time at which the vacancy arises; and
“paragraph (1) notice” has the meaning given by rule 58(1).

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2004/227/schedule/9/paragraph/56 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/greater-london-authority-elections-amendment-rules-2004/schedule-9/paragraph-56
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

