# The Greater London Authority Elections Rules 2007, Paragraph 2: Interpretation


(1) In the rules in this Schedule, unless the context indicates otherwise—
“candidate” means a candidate to be the Mayor;
“election” means an election for the return of the Mayor;
(2) Reference to a rule by number alone is a reference to the rule so numbered in this Schedule.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2007/3541/schedule/3/paragraph/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/greater-london-authority-elections-rules-2007/schedule-3/paragraph-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

