# The Hackney and Tower Hamlets (London Borough Boundaries) Order 1993, Article 2: Interpretation


(1) In this Order—
any reference to Hackney or Tower Hamlets is a reference to the London borough of that name;
“the map” means one of the 2 maps prepared by the Department of the Environment, marked
“Maps of the Hackney and Tower Hamlets (London Borough Boundaries) Order 1993”, duly numbered for reference, and deposited in accordance with regulation 5 of the Local Government Area Changes Regulations 1976; and
any reference to a ward is a reference to a ward of the London borough from or to which an area is transferred.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1993/1260/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/hackney-and-tower-hamlets-london-borough-boundaries-order-1993/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

