# Health Services Act 1976, Section 20: Interpretation of Part III.


(1) In this Part of this Act—
“authorisation” means an authorisation required by section 12(1) above;
“controlled works” has the meaning given by section 12(2) above;
“health authority” means, for England and Wales, an Area Health Authority or a District Health Authority or, for Scotland, a Health Board;
“hospital premises” and “hospital services” have the meanings given by section 12(2) above;
“notifiable works” and “notifiable change” have the meanings given by section 14(7) above;
“prescribed” means prescribed by regulations made by the Secretary of State;
“relevant hospital premises” has the meaning given by section 12(2) above
“visiting force” means any such body, contingent or detachment of the forces of any country as is a visiting force for the purposes of any of the provisions of the Visiting Forces Act 1952.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/1976/83/section/20 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/health-services-act-1976/section-20
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

