# The Higher Education (Wales) Regulations 1989, Regulation 2: Interpretation


In these Regulations–
“course of initial teacher training” means a course for the initial training of teachers in schools which is, for the time being, approved by the Secretary of State for the purposes of paragraph 2(a) or 2(b)(i) of Schedule 5 to the Education (Teachers) Regulations 1982;
“further education” has the meaning assigned to that expression by section 41 of the Education Act 1944;
“higher education” has the meaning assigned to that expression by section 120(1) of the Education Reform Act 1988; and
“relevant course” means a full-time course of 4 or more weeks duration or a part-time course involving more than 60 hours instruction.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1989/220/regulation/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/higher-education-wales-regulations-1989/regulation-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

