# The Higher Education (Wales) Regulations 1990, Regulation 3: Interpretation


In these Regulations “designated course” means a course designated as a course of initial teacher training by or under Schedule 1.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1990/1278/regulation/3 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/higher-education-wales-regulations-1990/regulation-3
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

