# The Home Information Pack Regulations 2007, Paragraph 16: Charges following change of occupation


(1) Will the basis for charging for sewerage and water services at the property change as a consequence of a change of occupation?
(2) (a) The basis for the charges will change and will be based on an unmeasured supply;
(b) The basis for the charges will change and will be based on a metered supply;
(c) The basis for the charges will change and will be based on give basis for charges;
(d) The basis for the charges will change and will be based on rateable value;
(e) There will be no change in the current charging arrangements as a consequence of a change of occupation; or
(f) Records indicate that this enquiry relates to a plot of land or a recently built property. It is recommended that the charging proposals are checked with the developer.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2007/992/schedule/9/paragraph/16 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/home-information-pack-regulations-2007/schedule-9/paragraph-16
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

