Rule 1.34 Interpretation of creditor and notice to member State liquidatorF1
(1)
This Rule applies where a member State liquidator has been appointed in relation to the company.
(2)
Where the supervisor is obliged to give notice to, or provide a copy of a document (including an order of court) to, the court, the registrar of companies or the official receiver, the supervisor shall give notice or provide copies, as appropriate, to the member State liquidator.
(3)
Paragraph (2) is without prejudice to the generality of the obligations imposed by Article 31 of the EC Regulation (duty to cooperate and communicate information)
Annotations
Textual amendments
- F1
Pt. 1 Chs. 7, 8 inserted (31.5.2002) by The Insolvency (Amendment) Rules 2002 (S.I. 2002/1307), rules 1, 4(4) (with rule 3)