Rule 7.64 Interpretation of creditorF1
(1)
This Rule applies where a member State liquidator has been appointed in relation to a person subject to insolvency proceedings.
(2)
For the purposes of the Rules referred to in paragraph (3) a member State liquidator appointed in main proceedings is deemed to be a creditor.
(3)
The Rules referred to in paragraph (2) are Rules 7.31(1) (right to inspect court file) and 7.53(1) (right of attendance).
(4)
Paragraphs (2) and (3) are without prejudice to the generality of the right to participate referred to in paragraph 3 of Article 32 of the EC Regulation (exercise of creditor’s rights).
Annotations
Textual amendments
- F1
Pt. 7 Chs. 10, 11 inserted (31.5.2002) by The Insolvency (Amendment) Rules 2002 (S.I. 2002/1307), rules 1, 9(1) (with rule 3)