# INTERPRETATION MEASURE 1925 (No. 1), Section 5: References to the passing of Measure.


In this Measure, and in every Measure passed before or after this Measure, unless the contrary intention appears, references to the passing of a Measure, when used to determine a date, shall be construed as referring to the date on which the Measure receives the Royal Assent.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukcm/Geo5/15-16/1/section/5 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/interpretation-measure-1925-no-1/section-5
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

