OpenLegislation

Regulation 7 Interpretation of Part 5

Original text. Later amendments are not shown.

In regulation 34 (interpretation of this Part)—

(a)

in paragraph (1), in the definitions of each of “missile-list goods” and “missile-list technology”—

(i)

after “specified in”, insert “the Annex to”;

(ii)

for “S/2015/546” substitute “S/2012/947, as that Annex is revised or re-issued from time to time by the Security Council or the Committee,”;

(b)

for paragraph (2), substitute—

“(2)

For the purposes of the definitions of “nuclear-list goods” and “nuclear-list technology”, a thing is “specified in a relevant International Atomic Energy Agency list” if it is specified in Annexes to either of the following International Atomic Energy Agency documents, as those Annexes are revised or re-issued from time to time by the Security Council or the Committee—

(a)

INFCIRC/254/Rev.11/Part 1, and

(b)

INFCIRC/254/Rev.8/Part 2.”.