Regulation 19
For regulation 8(4) there shall be substituted the following—
“(4)Where an office-holder is unmarried at the date of retirement but—
(a)during some period or periods of his service has had either a spouse or eligible children; and
(b)the total of his contributions credit and the period equal in length to the period of service during which actual contributions have been made into the Part I scheme exceeds the total length of the period of his notional service and actual service in the Part I scheme up to the notional date,
the amount to be refunded (subject to paragraph (10)) shall be calculated in accordance with the formula K − Q.”.