# The Jurors' Allowances Regulations 1978, Regulation 2


(1) In these Regulations any reference to a juror shall include a reference to a person who, in obedience to a summons to serve on a jury, attends for service as a juror notwithstanding that he is not subsequently sworn and any reference to service as a juror shall be construed accordingly.
(2) In these Regulations the expression “the Act” means the Juries Act 1974; and the “relevant amount” in relation to an allowance referred to in these Regulations means an amount calculated in accordance with rates or scales for the time being determined for that allowance by the Lord Chancellor, with the consent of the Minister for the Civil Service.
(3) The Interpretation Act 1889 shall apply to the interpretation of these Regulations as it applies to an interpretation of an Act of Parliament.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1978/1579/regulation/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/jurors-allowances-regulations-1978/regulation-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

