Article 2 Citation, Commencement and Interpretation
(1)
In these rules, unless the context otherwise requires:–
(2)
A form referred to by number means the form so numbered in the Schedule to these rules.
Annotations
Footnotes
- f1
- f2
In these rules, unless the context otherwise requires:–
A form referred to by number means the form so numbered in the Schedule to these rules.