# Lerwick Harbour Act 1994, Paragraph 2: Interpretation


In this Order, unless the context otherwise requires, the following expressions have the meanings hereby assigned to them respectively:—
“added areas” means the areas by this Order added to the existing area and described in Part I of the Schedule to this Order;
“commencement of this Order” means the date of the passing of the Act confirming this Order;
“existing area” means the area of the limits of the harbour as described in Part II of the Schedule to the Order of 1975 as extended by the S.I. 1989/1055.Lerwick Harbour Revision Order 1989;
“harbour” means the port and harbour of Lerwick as defined by the Harbour Acts;
“Harbour Acts” means the Lerwick Harbour Acts and Orders 1877 to 1994;
“level of high water” means the level of mean high-water springs;
“level of low water” means the level of mean low-water springs;
“Order of 1975” means the 1975 c. xxv.Lerwick Harbour (Miscellaneous Provisions) Order 1975;
“Trustees” means the Trustees of the harbour for the time being acting under the Harbour Acts.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukla/1994/10/schedule/paragraph/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/lerwick-harbour-act-1994/schedule/paragraph-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

