# The Lerwick Harbour Revision Order 1989, Article 2: Interpretation


In this Order, unless the context otherwise requires, the following expressions have the meanings hereby assigned to them respectively–
“existing harbour limits” means the limits of the port and harbour of Lerwick as described in Part II of the Schedule to the Lerwick Harbour (Miscellaneous Provisions) Order Confirmation Act 1975;
“level of high water” means the level of mean high water springs;
“the Trustees” means the Trustees of the port and harbour of Lerwick for the time being acting under the Harbour Acts and Orders.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1989/1055/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/lerwick-harbour-revision-order-1989/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

