# The Licensing Act 2003 (Fees) Regulations 2005, Regulation 2: Interpretation


(1) In these Regulations—
“the Act” means the Licensing Act 2003;
“college” means a college or similar institution principally concerned with the provision of full-time education suitable to the requirements of persons over compulsory school age who have not attained the age of 19;
“rateable value” as regards a premises, is the value for the time being in force for the premises entered in the local non-domestic rating list for the purposes of Part III of the Local Government Finance Act 1988; and
“school” means a school within the meaning of section 4 of the Education Act 1996.
(2) For the purposes of these Regulations, a reference to—
(a) a paragraph in a regulation or Schedule, a Schedule or a Part is a reference to the paragraph in that regulation or Schedule, the Schedule or the Part in these Regulations; and
(b) a section shall be construed as a reference to the section in the Act.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2005/79/regulation/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/licensing-act-2003-fees-regulations-2005/regulation-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

