# The Licensing (Fees) (Scotland) Regulations 2007, Regulation 2: Interpretation


In these Regulations–
“the Act” means the Licensing (Scotland) Act 2005;
“Board” means a Licensing Board continued in existence by or established under section 5 of the Act; and
“relevant Board”, in relation to premises, means the Board within the area of which the premises are situated.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ssi/2007/553/regulation/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/licensing-fees-scotland-regulations-2007/regulation-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

