# Litter Act 1983, Section 10: Interpretation.

Extent: E+W+S

(1) In this Act—
“joint body” means a joint body constituted solely of two or more such councils as are mentioned in paragraphs (a) to (f) of the definition of “litter authority” below;
“litter authority”, in relation to England and Wales, means, except so far as is otherwise provided—
(a) a county council,
(b) a district council,
(c) a London borough council,
(d) the Common Council of the City of London,
(e) a parish council,
(f) a community council,
(g) a joint body,
(h) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
(i) the Sub-Treasurer of the Inner Temple, or
(j) the Under Treasurer of the Middle Temple;
. . .
. . .
. . .
(2) In the application of this Act in relation to Wales, any reference to a county shall be read as including a reference to a county borough and any reference to a county council shall be read as including a reference to a county borough council.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/1983/35/section/10 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/litter-act-1983/section-10
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

