# The Local Elections (Principal Areas) (Welsh Forms) Order 2004, Article 2: Interpretation


In this Order—
“community council election” means an election conducted under the Local Elections (Parishes and Communities) Rules 1986;
“European Parliamentary election” shall have the same meaning as in section 27(1) of the Representation of the People Act 1985;
“mayoral election” means an election conducted under the Local Authorities (Mayoral Elections) (England and Wales) Regulations 2002;
“relevant election or referendum” means one or more of the following—
(i) a Parliamentary election;
(ii) a European Parliamentary election;
(iii) a community council election;
(iv) a mayoral election; and
(v) a referendum,
the poll at which is taken together with the poll at the county or county borough election; and
“referendum” means a referendum conducted under the Local Authorities (Conduct of Referendums) (Wales) Regulations 2004.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2004/1234/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/local-elections-principal-areas-welsh-forms-order-2004/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

