OpenLegislation

Article 2 Interpretation

Original text. Later amendments are not shown.

In this Order:—

  • “existing area” means a local justice area existing before 1st January 2008 and altered by this Order;

  • “new area” means a local justice area constituted by this Order;

    any reference to a justice for an area shall be construed as a reference to a justice of the peace who ordinarily acts, or as the case may be, will, on or after 1st January 2008, ordinarily act, in and for that area.