# The Local Justice Areas Order 2010, Article 2: Interpretation


In this Order:—
“existing area” means a local justice area existing before 1st January 2011 and altered by this Order;
“new area” means a local justice area constituted by this Order.
Any reference to a justice for an area shall be construed as a reference to a justice of the peace who ordinarily acts, or as the case may be, will, on or after 1st January 2011, ordinarily act, in and for that area.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2010/1536/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/local-justice-areas-order-2010/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

