# The Local Justice Areas Order 2012, Article 2: Interpretation


(1) In this Order—
“existing area” means a local justice area as it exists immediately before 1st January 2013;
“new area” means a local justice area constituted by this Order.
(2) Any reference to a justice for an area is to be construed as a reference to a justice of the peace who ordinarily acts, or as the case may be, will on or after 1st January 2013, ordinarily act, in and for that area.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2012/1277/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/local-justice-areas-order-2012/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

