Article 2 Interpretation
(1)
In this Order—
-
“existing area” means a local justice area as it exists immediately before 1st July 2014;
-
“new area” means a local justice area constituted by this Order.
(2)
Any reference to a justice for an area is to be construed as a reference to a justice of the peace who ordinarily acts, or as the case may be, will on or after 1st July 2014, ordinarily act, in and for that area.