# London Local Authorities Act 1991, Section 2: Interpretation


In this Act, except as otherwise expressly provided or unless the context otherwise requires—
“authorised officer” means an officer of a borough council authorised by the council in writing to act in relation to the relevant provision of this Act;
“borough council” means London borough council but does not include the Common Council of the City of London; and “borough” shall be construed accordingly; and
“Commissioner of Police” means the Commissioner of Police of the Metropolis.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukla/1991/13/section/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/london-local-authorities-act-1991/section-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

