# The Maintained Schools (Partnership Agreements) (Wales) Regulations 2007, Regulation 3: Interpretation


(1) In these Regulations, unless the context otherwise requires —
“1996 Act” (“Deddf 2006”) means the Education Act 1996;
“1998 Act” (“Deddf 1998”) means the School Standards and Framework Act 1998;
“2002 Act” (“Deddf 2002”) means the Education Act 2002;
“2005 Act” (“Deddf 2005”) means the Education 2005;
“relevant circumstances” (“amgylchiadau perthnasol”) means the circumstances set out in Column 1 of the Table in Schedule 2;
“relevant date” (“dyddiad perthnasol”) means the date set out in the entry corresponding to each relevant circumstance in Column 2 of the Table set out in Schedule 2;
“school” (“ysgol”) means a community, foundation or voluntary school, a community or foundation special school or a maintained nursery school;
“statement” (“datganiad”) means a statement drawn up by a local education authority under section 197(3) of the 2002 Act.
(2) In these Regulations a reference to a numbered regulation or Schedule without more is to the regulation or Schedule in these Regulations bearing that number.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/wsi/2007/3066/regulation/3 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/maintained-schools-partnership-agreements-wales-regulations-2007/regulation-3
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

