# Matrimonial Proceedings (Children) Act 1958, Section 15: Interpretation of Part II.


In this Part of this Act, the expression “the court” means the Court of Session or the sheriff, the expression “child” means a child under sixteen years of age, . . .

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/Eliz2/6-7/40/section/15 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/matrimonial-proceedings-children-act-1958/section-15
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

