# The Medical Devices Regulations 2002, Regulation 59: Interpretation of Part VII

Extent: E+W+S+N.I.

In this Part ...—
“registrable device” means a device in respect of which, in accordance with the Medical Devices Directives, registration is required with the competent authorities of a Member State or (where appropriate) a State which is a Party to an Association Agreement;
“relevant device” means a device that is a “relevant device” for the purposes of Part II, III or IV ....

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2002/618/regulation/59 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/medical-devices-regulations-2002/regulation-59
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

