# The Merger (Prenotification) Regulations 1990, Regulation 4: Time and manner of the giving of a merger notice


(1) A merger notice shall be given by being delivered in writing to the office of the Director by hand or by post.
(2) Subject to paragraph (3) below, a merger notice shall be treated as having been received at the office of the Director on the day on which it is in fact delivered to that office.
(3) Where a merger notice is delivered to the office of the Director on any day which is not a working day or after 5.00 p.m. on any working day, it shall be treated as having been received on the next working day.
(4) Section 7 of the Interpretation Act 1978 shall not apply to the giving of a merger notice in accordance with this regulation.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1990/501/regulation/4 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/merger-prenotification-regulations-1990/regulation-4
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

