Regulation 4 Interpretation of requirements relating to petrol and diesel fuel
Regulation 3 shall be amended as follows.
In the heading for “motor fuel” there shall be substituted “petrol and diesel fuel”.
In paragraph (2)—
in sub-paragraph (a) for “from 1st January 2000” there shall be substituted “before 1st January 2005”;
in sub-paragraph (b) after “2005” there shall be inserted “and before 1st January 2009”; and
following sub-paragraph (b) there shall be inserted the following new sub-paragraph—
“(c)on or after 1st January 2009 it complies with the environmental specifications in Annex III of the Directive with 10 mg/kg as the maximum sulphur content.”
In paragraph (3)—
in sub-paragraph (a) for “from 1st January 2000” there shall be substituted “before 1st January 2005”;
in sub-paragraph (b) after “2005” there shall be inserted “and before 1st January 2009”; and
following sub-paragraph (b) there shall be inserted—
“(c)on or after 1st January 2009 it complies with the environmental specifications in Annex III of the Directive with 10 mg/kg as the maximum sulphur content.”
In paragraph (5)—
in sub-paragraph (a) for “from 1st January 2000” there shall be substituted “before 1st January 2005”;
in sub-paragraph (b) after “2005” there shall be inserted “and before 1st January 2009”; and
following sub-paragraph (b) there shall be inserted—
“(c)from 1st January 2009 it complies with the environmental specifications in Annex IV of the Directive with 10 mg/kg as the maximum sulphur content.”